Klimparadijs voor fietsers

Onze accommodatie ligt temidden van de bossen en is de perfecte uitvalsbasis om dichtbij huis hoogtemeters te trainen. Het wondermooie maar loeizware Eifellandschap is een puur klimparadijs over verkeersarme wegen, soms letterlijk adembenemend! Kiest u voor een rondje Ardennen, dan wachten bekende kuitenbijters zoals de Wanne, La Redoute en de Stockeu. Voor de mountainbikers is er een uitgebreid routenetwerk, een MTB-park voor techniektrainingen en de nieuwe marathon-trail e Stoneman Arduenna: met een afstand van 176 km en 3900 hoogtemeters is dit pure mountainbikepassie!
Diverse nationale selecties en wielerteams zijn dan ook regelmatig bij ons te gast.

Handige wielerfaciliteiten

Vakantiehuis de Lanterfanter is volledig ingericht op wielrenners en MTB-ers. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw clubweekend of wielerstage te laten slagen.

  • Ruime fietskelder

  • Droogkamer
    met wasmachine en wasdroger

  • Bikewash en sleutelplek

  • Goede nachtrust verzekerd

  • Routes

Routes

In de omgeving is er een groot aanbod aan routes. Bekijk onze routes op de routeplanner en u vindt er gegarandeerd één naar uw wensen. Verkiest u echter dat er een gids mee gaat op uw tocht, dan kan dit ook. Onze gidsen kennen de omgeving als hun broekzak en nemen u graag mee op avontuur.

Download de App op uw smartphone!

We hebben voor wielrenners, mountainbikers en toerfietsers de mooiste routes in onze regio op de routeplanner RouteYou.com gezet.

Gemakkelijker kan het niet: Klik op de onderstaande link. Download de RouteYou App op uw smartphone en voeg de contentcode Lanterfanter toe. Kies een route naargelang uw activiteit, de gewenste afstand, de moeilijkheidsgraad,...

Veel plezier!