Familie & vrienden

Maak tijd voor elkaar...

Ontsnap aan de sleur van alledag en geniet met de hele familie of vriendengroep van een ontspannen weekendje Ardennen. Door de informele sfeer en de rustige ligging is ons vakantiehuis buitengewoon geschikt voor een kort verblijf voor groepen tot 30 personen.

Een plek voor levensgenieters!

Boek onze accommodatie en maak uw verblijf tot een succes voor jong en oud. Overdag gaat u op pad in onze prachtige natuur, bij thuiskomst is het heerlijk verpozen in de houtgestookte wellness. ´s Avonds is het tijd voor vrolijke verhalen bij het knapperende haardvuur!

Waar voor uw geld

U kunt bij ons een warm welkom verwachten in een gezellig vakantiehuis met de luxe van een hotel. De kamers zijn smaakvol ingericht, de bedden zijn opgedekt, het haardvuur is aan: alle ingrediënten voor een topverblijf zijn aanwezig!

Bij ons krijgt u geen onaangename verrassingen achteraf want in de huurprijs zitten alle kosten inbegrepen: energiekosten, alle taksen en belastingen, eindschoonmaak, opgemaakte bedden, handdoeken, wellness, speeltuin, voetbalplein, fietsenkelder,... Ook een standaard voorraad brandhout zit in de prijs inbegrepen.

Eventuele schades door u veroorzaakt dienen uiteraard te worden vergoed. Het organiseren van feesten en partijen in onze accommodatie is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegelaten.